Logo

Welkom op de website van Marron Jachtbouw!

Door middel van onze website willen wij u graag een indruk geven van onze kwaliteiten en expertise welke wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

Wij zijn namelijk dé experts als het gaat om het produceren van prefab dekbekleding in teak maar ook als het gaat om het produceren van diverse plafondsystemen en buitenmeubels. De lijst van door ons uitgevoerde projecten, welke u kunt vinden onder Projecten, geven een juist beeld welke projecten wij in de loop van tijd hebben mogen uitvoeren. De klant staat bij ons altijd centraal en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Ons Pand
Over ons

Marron Jachtbouw is sinds 1997 gespecialiseerd in jachtbouw. Het bedrijf is ontstaan door de unieke samenwerking van de 2 broers, Marco en Ron. Door deze twee namen te combineren is de naam Marron ontstaan. Marron betekent daarnaast in het Frans ‘bruin’ zoals ook de kleur is van ons meest populaire product ‘teak’.

–Lees verder–

Marron Nieuws

Momenteel zijn we bezig met de afronding van de aanbouw van ons nieuwe pand naast het huidige. Deze extra gecreëerde nieuwbouwruimte geeft ons de mogelijkheid om meerdere projecten tegelijkertijd uit te kunnen voeren. Tevens gaan we deze ruimte gedeeltelijk benutten voor onze EcoDeck producten.

Ook zijn we gestart met nieuwe projecten, waaronder de teakdekken voor het project ‘’de 717 van Oceanco’’.

Daarnaast ronden we  het Eco-Deck project af van ‘’de Y714 van Oceanco’’ waarbij wij voor ditzelfde project ook de oplevering teakdekken en Caprails verzorgen.

imac
Contact

Als u benieuwd bent naar de vele mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan middels het invullen van het mailformulier hieronder of telefonisch. Wij plannen dan direct een afspraak met u in. En…wij zorgen voor een vers Westfries kopje koffie of tea….k.

Uw Contactpersonen
null
Marco Schumacher
General Manager

null
Ron Schumacher
General Manager

null
Simone Tool
Office Manager

null
André Bakker
Sales Manager

null
Jos Verduin
Project Manager

null
Edwin Snippe
Project Manager

Bezoekadres

ADRES : Aambeeld 17 1671 NT MEDEMBLIK

TELEFOON: 0031 227 540 153

EMAIL : info@marronjachtbouw.nl

 

Kantoortijden

MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG:

08:30 uur tot 17:00 uur

ZATERDAG: Op afspraak

ZONDAG : Gesloten

Afspraak Maken

Wij werken onder andere samen met onderstaande relaties:
www.marron-ecodeck.com

Disclamer      Sitemap        Algemene Voorwaarden

All rights reserved. ©2017 van Oostveen Design Print & Advertising