Over ons

Marron Jachtbouw is sinds 1997 gespecialiseerd in de Jachtbouw. Het bedrijf is ontstaan door de unieke samenwerking van de 2 broers, Marco en Ron. Door de combinatie van deze 2 namen is de naam Marron ontstaan. Marron betekent daarnaast in het Frans ‘bruin’ zoals ook de kleur is van ons meest populaire product ‘teak’.
Na in eerste instantie de focus en nadruk te hebben gelegd op sloepenbouw, maar ook op diverse interieurs, hebben wij gaandeweg de overstap gemaakt naar het vervaardigen van prefab-teakdek fabricage.
Het grote voordeel van onze werkwijze is vooral de doorlooptijd. Hierdoor is er minder oponthoud aan boord, wat uiteindelijk resulteert in lagere productiekosten en een snellere bouwtijd. Mede doordat er in ons systeem geen onderlaag wordt toegepast, bespaart dit aanzienlijk gewicht; ongeveer 2,5kg/m2 ten opzichte van systemen mét onderlaag.
Sinds 2 jaar is Marron Jachtbouw eigenaar én oprichter van het brandmerk Eco-Deck. – Het Eco-Deck systeem is samen met Herculan, de leverancier van grondstoffen, ontwikkeld. Hierdoor is er een uitstekende aanvulling gecreëerd met het oog op de steeds grotere behoefte van de Artificial-teak toepassing; op diverse locaties zoals luxe jachten en cruiseschepen.
Ons team heeft reeds ruime ervaring in het teakdekleggen; deze kwaliteit is van grote waarde bij het vervaardigen en uitvoeren van kunststofvloersystemen, zoals het Eco-Deck. Door onze nieuwe productiehal kunnen wij probleemloos vraag en aanbod leveren voor de komende 15 jaar!