Over ons

Marron Jachtbouw is sinds 1997 gespecialiseerd in jachtbouw. Het bedrijf is ontstaan door de unieke samenwerking van de 2 broers, Marco en Ron. Door deze twee namen te combineren is de naam Marron ontstaan. Marron betekent daarnaast in het Frans ‘bruin’ zoals ook de kleur is van ons meest populaire product ‘teak’.
 Na in eerste instantie de focus en nadruk te hebben gelegd op sloepenbouw, maar ook op diverse interieurs, hebben wij gaandeweg de overstap gemaakt naar het vervaardigen van prefab teak decks, teak capping-rails (potdeksels) en de fabricage van prefab ceiling (buitenplafonds).
 Sinds 6 jaar is Marron Jachtbouw eigenaar én oprichter van het merk Eco-Deck.
Hierdoor is er een uitstekende aanvulling gecreëerd met het oog op de steeds grotere behoefte van de artificial-teak toepassing; op diverse locaties zoals luxe jachten en cruiseschepen.
 Ons team heeft reeds ruime ervaring in het leggen van teak dekken; deze kwaliteit is van grote waarde bij het vervaardigen en uitvoeren van kunststofvloersystemen, zoals het Eco-Deck. Door onze nieuwe productiehal kunnen wij probleemloos vraag en aanbod leveren voor de komende 15 jaar!